Een verjaardagskaart sturen verhoogt de feestvreugde!

Blog

We mogen tegenwoordig weer op verjaardag, maar toch zijn veel mensen daar nog wat terughoudend in. Een verjaardagskaart zelf maken en deze sturen naar de jarige is dan wel zo leuk. Maar wat nu als je totaal niet creatief bent? Ook dan kun je een verjaardagkaart maken en deze versturen naar de jarige. Dit regel je gewoon online. Je hoeft niet met een schaar en lijm aan de gang, je hoeft geen mooie letters te oefenen en je hoeft niet te balen als de verjaardagskaart niet lukt zoals je deze bedacht had. Online kun je een schitterende verjaardagskaart met een eigen tekst maken. Je kunt zelfs het lettertype kiezen!

Een verjaardagskaart is een klein cadeautje in de brievenbus

Natuurlijk ga je het liefst langs bij de jarige. Een stuk taart eten, je cadeau geven en proosten op het nieuwe jaar. Maar soms komt dat er gewoon niet van. Het sturen van een verjaardagskaart is dan een leuk alternatief. Je kunt de verjaardagskaart online maken en zelfs direct versturen naar de jarige. Je krijgt de kaart dus niet eerst zelf toegestuurd. Zo kun je, ook last minute, nog een kaartje sturen. Wil je er een cadeau bijvoegen? Dat kan ook! Van een flesje wijn tot een leuk boek of een stuk chocolade, je kunt het er gewoon bij bestellen.

Ook andere kaarten regel je gewoon online

Wordt je neefje of nichtje gedoopt en kun je daar niet bij zijn? Is de zoon of dochter van je vriendin geslaagd voor het examen van de middelbare school of het rijexamen? Is je vader zoveel jaar in dienst bij hetzelfde bedrijf of zijn je ouders zoveel jaar getrouwd? Allemaal redenen om een kaartje te sturen, al dan niet met een extra cadeau erbij. Je kunt deze kaarten allemaal online bestellen en zelf de tekst toevoegen. Ga er maar eens goed voor zitten. Er zijn enorm veel verschillende kaarten voor allerlei verschillende gelegenheden.

Kies je voor een dubbele of een enkele kaart?

Je kunt bij ieder ontwerp kiezen voor een dubbele of een enkele kaart. Maar er valt nog meer te kiezen. Wat denk je van het design en de kleuren? Ook het formaat van de kaart kun je zelf bepalen. En zelfs de papiersoort bepaal je zelf. Zo personaliseer je de kaart helemaal naar jouw wensen. Je ziet continu wat de kosten van de kaart zijn. Je kunt dus zelf goed bepalen hoe duur de kaart wordt die jij wilt sturen. 

Geef een reactie