Een merk om mee op te vallen

Blog

Kleding is een goede manier om jezelf uit te drukken. Je kan echt je eigen persoonlijkheid er mee uitdrukken, en jezelf laten overkomen op mensen zoals jij dat wilt. En dat wordt tegenwoordig ook steeds makkelijker, omdat er steeds meer soorten kleding op de markt komt. Vroeger was het allemaal nog een beetje saai, deftig en normaaltjes. Maar nu heb je de gekste dingen om aan te trekken, en om mee op te vallen. En er zijn een paar merken die daar erg goed mee in geslaagd zijn. En over een van die merken wil ik het in dit blogje even hebben. En dat merk is Kenzo. Met de vaak kleurrijke en erg wilde designs, zal je overal waar je komt meteen opvallen. En dan ook nog op een goede manier ook.

Wat voor soorten designs zijn het

Uiteraard een belangrijke vraag om beantwoord te hebben. De designs van Kenzo zijn over het algemeen ontzettend wijd, maar komen vaak op een ding terug. En dat zijn de dieren. Op bijna elke Kenzo trui kan je wel een dier tegenkomen. Vaak erg kleurrijk gedesigned, zodat het er echt uitspringt. Maar het mooie aan deze dieren is dat ze vaak erg goed zijn in uiten wat voor soort persoon jij bent. Want iedereen kan zich eigenlijk wel linken aan een soort dier. En dit kan je dan waarschijnlijk zonder veel problemen op een Kenzo trui terugvinden. Het dier wat je vooral bij Kenzo terugvindt, is de leeuw. In elke nieuwe collectie die uitgebracht wordt, zitten er een hoop kledingstukken bij met hierop de karakteristieke leeuw. Het is onmisbaar bij Kenzo, en het ziet er bovendien ook gewoon ontzettend cool uit.

Wel enigszins prijzig

Er kleeft alleen wel een klein nadeel aan het kopen van Kenzo kleding. De prijzen liggen namelijk vrij hoog voor een kledingstuk. De kwaliteit is natuurlijk ontzettend goed, maar de kwaliteit prijs verhouding is niet helemaal in evenwicht. Je legt een stuk meer geld neer voor alleen het merk. Dit is natuurlijk niet zo’n heel groot probleem, want het is gewoon leuk om een goed merk te dragen. Alleen zal dit voor sommige mensen wat anders liggen. Naar mijn mening is de kleding het geld zeker waard, want het is echt one of a kind. Je zal nergens anders deze karakteristieke kledingstijl vinden, die het merk zo groot heeft gemaakt als dat het nu is. Bovendien zal je er ook gewoon erg cool mee uitzien. En dat is niet geheel onbelangrijk!

Geef een reactie