televisie

Een huis vol elektrische snufjes

Blog

Tegenwoordig zijn er voor bijna alles digitale alternatieven. Nog even en we hoeven geen dingen meer handmatig te doen. Hoewel er een hoop nieuwe elektrische snufjes zijn, zijn er een aantal die echt opvallen tussen de rest. Nog niet zo lang geleden hadden we het ons niet voor mogelijk gehouden dat deze uitvindingen zouden komen. In deze blog leest u meer over deze kleine, maar handige dingen voor in huis. Heeft u een van deze handige spullen voor in huis al of was u er nog niet eens van op de hoogte? Hoe dan ook zult u nu kennis maken met de elektrische technieken van vandaag de dag.

Hygiƫnischer deponeren

Zelfs voor de oude prullenbak zoals we die kennen is er nu een elektrische variant op de markt. De prullenbakken met een pedaal leken al een goede uitvinding, maar zijn niks bij de prullenbakken met een censor. Nu hoeft u alleen uw hand boven de prullenbak te houden om deze te openen. Na dat u uw vuil heeft gedeponeerd sluit deze zichzelf weer. U hoeft de prullenbak dus geen moment vast te pakken. Hygiƫnischer huisafval deponeren bestaat niet. De prullenbakken zijn echte aanraders. Wilt ge er nu niet ook meteen een hebben?

De televisie toveren?

Echt toveren is het niet, maar u kunt de televisie tegenwoordig wel tij en ontij tevoorschijn halen of doen verdwijnen. Met TV liften kan de televisie van boven naar beneden en andersom tevoorschijn gehaald worden. Anders dan de beugels die we kennen om een televisie op te hangen kunnen TV liften aan kasten bedden worden bevestigt om de televisie alleen tevoorschijn te halen als men echt gebruik maakt van de televisie. Een erg handige uitvinding als ge het ons vraagt. U neemt met TV liften minder ruimte in gebruik dan als de televisie vast op die plek staat.

Van een afstand de koelkast

Heel kort geleden had niemand zien aankomen dat we niet meer naar de keuken hoeven om te kijken wat er in de koelkast zit. U kunt met smartkoelkasten gewoon via een gsm of tablet de inhoud van uw koelkast bekijken. Dat is makkelijk als u in de supermarkt bent en wilt weten wat u moet kopen en voor als u gewoon even wilt kijken naar wat er in de koelkast zit. Heel handig dus al die nieuwe aanpassingen aan dingen die we dagelijks in huis gebruiken. Wie weet zien we binnenkort nog meer interessante dingen.

Geef een reactie