De ultieme kijkavond

Blog

Tegenwoordig spenderen we een hoop tijd achter de laptop of de buis. We worden overspoeld met films en series. De één is nog beter dan de ander. En we zijn niet meer aan huis gekluisterd wanneer we onze favoriete show willen kijken. Tegenwoordig kunnen we onderweg kijken, in de wachtkamer voor de tandarts, noem maar op. Series lijken tegenwoordig meer op speelfilms en er zijn hele fanclubs voor iedere soort film. Een ultieme avond met uw vrienden is dan ook het samen kijken van de seizoen ontknoping van uw favoriete serie. Of de laatste allesbeslissende film in jullie favoriete filmreeks.

De reacties zijn onbetaalbaar

Goed voor een film kan u natuurlijk ook naar bioscoop gaan dus in de rest van deze blog zal ik me richten op de series. Als een serie zeer populair is, zal u zien dat her en der kijkavonden worden georganiseerd. Samen met andere fans kijkt u dan een aflevering. Jullie kunnen dan samen juichen of huilen (afhankelijk van wat er gebeurt en wat voor soort serie u kijkt om nog maar te zwijgen over de heerlijke mogelijkheid om na afloop eens even goed de zojuist geziene gebeurtenissen na te bespreken.

Precies zoals u het wilt

Op een kijkavond hebt u het voordeel dat alles geregeld is. De aflevering wordt op een groot scherm afgespeeld en er zijn snacks en er is drinken. Maar er zitten ook nadelen aan. Onnodige pauzes, geen snacks die u lekker vindt en mensen die er naar alle waarschijnlijkheid doorheen praten. Thuis kan u, als u een streamingdienst hebt, ook heel makkelijk een tv huren. Dan weet u zeker dat u goed beeld hebt en alle actie haarfijn kan zien. Dat is net even meer het bioscoopgevoel. U slaat simpelweg de snacks in waar u van gaat watertanden en nodigt de mensen uit met wie u deze avond wilt delen.

Kleine prijs maar een groot gewin

Zoals ik al zei, is het vaak wel belangrijk om een streamingdienst te hebben. Wanneer een serie zo goed is, ben ik van mening dat daar ook voor betaald moet worden. Natuurlijk kan u ook de aflevering afspelen op uw eigen tv maar dit is vaak niet de kwaliteit die u misschien wilt. Of misschien hebt u helemaal geen tv. Dan kan u dus een tv huren en bent u van goed beeld voorzien. Dit zijn kleine kosten maar het haalt alle irritaties van slecht beeld of een haperende aflevering weg. Zo draagt het voor een klein beetje extra bij aan een avond zonder zorgen. Volledig genieten geblazen.

Geef een reactie