De populairste fantasieën in de slaapkamer

Blog

Seksuele fantasieën komen in alle vormen en maten: zo zijn sommigen er zot van, en anderen willen liever gewone seks, sommigen zoeken plezier in de extreme rollenspellen en anderen fantaseren over seks op een openbare plaats. Wat zijn nu enkele van de populairste fantasieën en welke wil jij uitproberen?

Fantasie vs. werkelijkheid

Niet elke fantasie, i.e. een seksueel getint beeld in ons hoofd, is daarom iets dat je ook echt wil doen. Meer nog: soms heb je seksuele dromen of gedachten, maar vallen ze in de praktijk net erg tegen of wil je dit in de werkelijkheid helemaal niet. Een fantasie is net sterk wanneer je er over kan blijven fantaseren. Wanneer je dus ook droomt van seks met andere mensen, betekent dit niet dat je daarom ongelukkig bent in jouw relatie of verlangt naar overspel.

Een trio

Een trio is een fantasie die zowel mannen als vrouwen weet te bekoren. En verrassend genoeg willen zowel heteroseksuele mannen als vrouwen liever een trio met een vrouw dan met een man. Hoe organiseer je nu een trio? Je zorgt natuurlijk voor iemand die je vertrouwt en waar je je goed mee voelt, daarna bekijk je best enkele standjes voor tijdens een trio. Ook is communicatie, een duidelijk lijst van wat kan en niet kan en bescherming belangrijk. Zo kan het zijn dat er afgesproken wordt dat er tijdens de trio niet gekust wordt en er enkel orale seks is.

Oh Leonardo

Ook celebrities zijn ‘hot’ bij de meeste fantasieën: denk maar aan Harry Styles, Leonardo diCaprio of Angelina Jolie. Wanneer je partner erover fantaseert, is een rollenspel misschien wel iets voor jullie: speel een spannende scène na of ga op zoek naar een kostuum. 

Wie staat er op jouw lijstje?

Juice it up

In het algemeen fantaseren de meeste mensen van ‘iets anders’: denk maar aan seks in het openbaar (zoals een park, op het werk, een lift of restaurant) of in de keuken in plaats van in bed. Of denk aan seks met een vreemde of een celebrity in plaats van je partner. Ook sextoys zorgen voor weer een heel andere fantasie: een Lovense sex toy kan je bijvoorbeeld gebruiken in een openbare plaats omdat ‘ie muisstil is en op afstand kan worden bediend. Een Satisfyer Pro 2 is dan weer perfect voor tijdens een trio of wanneer je je voorspel wat spannender wil maken. Wanneer je dus nog nooit een sextoy hebt gebruikt, kan de gedachte daarover je al helemaal opwinden!

Geef een reactie